Spuma de ton…

A fost un week-end greu. Vineri seara am avut (multi) prieteni in vizita prelungita pana la orele diminetii. Sambata noaptea am petrecut la o nunta. Ambele evenimente au fost marcate de un consum moderat (yeah, right 😉 ) de alcool asa ca nu e greu de imaginat oboseala si lenea care ma apasa in aceste momente. Cu toate astea tot am gasit puterea sa fac ceva in care sa inmoi niste paine de casa in timp ce ma uit la film. Ladies and gentlemen – spuma de ton…

Totul este extrem de simplu (mi-e lene, remember?). Luam o cutie de ton bucati (in ulei, in apa, in ce vreti voi), cateva masline negre (am descoperit ca Ecce Colosal sunt foarte bune), o nuca de unt, o cutie (200g) de crema de branza (eu folosesc crema marca 365 de la Mega Image care n-are gust adaugat gen verdeturi, usturoi etc.), zeama de lamaie, sare, piper alb. Totul se pune in robot si se amesteca pana devine… spuma.

Se poate consuma sub orice forma va trece prin cap, eu am intins pe niste paine de casa, am asortat cu castraveti murati si c-o cana de cafea si am consumat in fata televizorului.

Pofta buna!

E inutil sa precizez ca reteta este pur orientativa. Astept cu interes idei de imbunatatire 😀

Un comentariu
  1. 02.11.2010 Corina

    Multam! Am incercat si mi-a placut! N-am pus masline (ca am uitat) dar am pus marar (ca m-am intalnit cu el in frigider)! Cu gogosari in loc de castraveti si in fata copilului ca televizor n-am:)

    Reply
Adauga un comentariu