…si incepe munca de jos…

Am vorbit, am semnat, mi s-au luat masuri, mi s-a dat vestiar. “Aici sunt dusuri, aici e croitoria, hainele se spala zilnic, pantalonii poate odata la doua zile. Incaltari usoare, saboti de preferat. Asta e cantina personalului…”. Holuri intortocheate, plite imense, hote, “stati sa vedeti la 40 de grade afara cum e”, grill cu 15 piepti de pui.

De luni incep “practica in productie”. Pe de-o parte d-abia astept practica asta, pentru ca este singurul lucru pozitiv cu care plec de la acest curs (diploma nu ma intereseaza decat ca sa ma dau mare 🙂 ) si pentru ca sunt convins ca voi avea foarte multe de invatat si va fi o experienta inedita pentru mine. Pe de alta parte ma gandesc cu groaza cum sa impac bucataria si serviciul.

…si pe de alta parte nu stiu cat timp o sa mai am sa scriu pe aici altceva in afara de impresii (de care o sa fie destule ca eu is usor impresionabil 🙂 ).

8 comentarii
  1. Succes! Sper sa scrii aici despre practica.
    Ne poti spune unde faci practica?

    Reply
    • Multumesc.

      Practica o fac la hotel Pullman (fostul Sofitel) sub “bagheta” dlui. chef Dumitru Bucşă.

  2. Mai vere, da’ tu esti serios… Te pomenesti ca o sa ajungi mare bucatar si o sa putem veni si noi linistiti la un restaurant, ca stim ca e mancarea buna! 🙂 Si oricum e bine, ca la ce pregateste boc-boc pentru informaticieni, e bine sa ai back-up! :)))
    Daca va da voie sa primiti vizitatori, sa-mi spui, ca sunt la o aruncatura de bat! 😉

    Reply
  3. Fostul Sofitel de langa Casa Scanteii? Nu stiam ca nu mai “exista” cu numele.
    Daca acolo esti, cred ca e bine, e bucatarie mare, bine utilata, cunosc cazul de-acum 3 ani, nu mai stiu insa cum e acum situatia.
    Si, happy?

    Reply
  4. 09.07.2010 cristi

    Salut,

    Imi poti, te rog, oferi mai multe informatii despre cursul pe care il urmezi?
    Sunt interesat sa urmez un curs de bucatar si m-ar interesa preturi, unde ar trebui sa fac scoala.
    Pe internet nu dau decat peste firme “dubioase”, care ofera cursuri de specializare/ diploma in 3 luni.

    Reply
  5. 09.07.2010 cristi

    multam fain, atat pt informatie cat si pt raspunsul promt.
    Iti urez succes la examen si asteptam ziua cand iti vom face complimente pentru felurile gatite in restaurantul tau

    Reply
Renunță Adauga un comentariu