Pantelimonu petrece cu lapte…

In aceasta zi mohorata de 20 noiembrie m-am hotarat sa fac o excursie la ferma de lapte din Pantelimon. N-o sa va retin prea mult cu detalii despre cum se ajunge, asta scrie pe site la ei. Nu va descurajati cand vedeti ca intrati intr-un fel de pustiu, sunteti pe drumul cel bun. Odata ajunsi parcati in parcarea special amenajata si… asta e.

Ferma de lapte

Vacile de la ferma stau comod afara la aer si ne privesc destul de plictisite, chiar si atunci cand indreptam aparatul spre ele.

Ferma de lapte

Copii au si ei parte de atractii pentru ca exista tarc special de vitei.

Ferma de lapte

Ferma de lapte

Ferma de lapte

Laptele este proaspat si costa 3 lei litrul. Asta mi se pare un pic mai convenabil decat in magazine, probabil din cauza asta lumea lua cate 10 litri. Daca nu aveti recipient nu-i problema, se poate achizitiona de acolo – 50 de bani sticla de 1 litru, 1 leu sticla de 2 litri. Un pic de detalii tehnice: dozatorul inghite monezi si bancnote de pana la 10 lei, dar nu da rest. Noua nu ne-a primit o bancnota de 1 leu asa ca am luat numai de 5 lei lapte. Jumatate l-am pus la prins in canute de lut, iar jumatate l-am pus la pastrat.

Lapte de la Ferma de Lapte

 

…si asta ca tot a scris Bucataru’ Maniac despre lapte.

Pofta buna!

Adauga un comentariu