Un sandwitch corect…

Sunt un fan infocat al sandwitch-urilor. As manca de trei ori pe zi sandwitch-uri, in orice combinatie, cu orice ingrediente. Parisul a fost raiul meu timp de o saptamana in care am incercat tot felul de sandwitch-uri cu mai multe feluri de paine, de branzeturi, de legume, de carnuri… In seara asta m-am decis sa-mi fac un sandwitch mai special…

In frigider aveam o jumatate de piept de pui. Dezghetat. L-am uns cu ulei de masline si cu un amestec de sare/piper/rosii uscate/ceapa uscata/usturoi/inca niste chestii pe care il am de prin strainatate, ca sa-i dea un pic de gust, apoi l-am pus pe gratar.

sandwitch-1

Dupa ce s-a gatit puiul am pus pe gratar doua felii de paine, stropite cu ulei de masline aromat cu usturoi si busuioc (productie proprie care da bine in salate).

sandwitch-2

Dupa ce s-a rumenit painea am pus peste ea o mana de salata “mediteraneana” (da, de la punga din supermarket, macar atata lucru puteti face). Peste salata s-a asezat pieptul de pui (taiat in jumatate pe lungime pentru ca era prea gros). Peste toata combinatia am improscat reductie de otet balsamic (citit in reteta asta cum se face).

sandwitch-3

Cum mie imi place sandwitch-ul adevarat, intre doua felii de paine (fara sa-mi fie frica ca voi muri sufocat in grasime – are altcineva grija sa nu patesc nimic in privinta asta) am pus si cealalta felie de paine rumenita peste.

Am devorat tot fara sa-mi peste ca poate mai vreti si o poza cu produsul final in farfurie.

Pofta buna!

Adauga un comentariu